Kurzový lístok

Úplný kurzový lístok

4.11.2011

Vianočná nádielka UniCredit Bank pre každého

Príprava na vianočné sviatky je často sprevádzaná nemalými výdavkami. Či už je to rodinná lyžovačka, inovácie v domácnosti, výmena okien, kúpa modernej spotrebnej elektroniky či nového auta – to všetko sú výdavky, ktoré sa dotknú rodinného rozpočtu viac ako inokedy. Nie vždy je však potrebné siahať na rodinné úspory. UniCredit Bank pozná riešenie pre každého a ponúka klientom produkty, ktoré spríjemnia vianočné sviatky každej domácnosti.

Bezúčelový spotrebný úver za bezkonkurenčnú ú. s. 11,99 % p. a. pre všetkých ,

so 100% zľavou z poplatku za poskytnutie úveru a  s predplatenou darčekovou kartou v hodnote 25 EUR k úveru nad 3000 EUR.

Predvianočné obdobie je typické zvýšenou spotrebou domácností. Ľudia bilancujú svoje osobné financie, na poslednú chvíľu zháňajú darčeky. Aj štatistiky potvrdzujú rastúci záujem o spotrebné úvery práve v predvianočnom období. UniCredit Bank preto prichádza s výhodným spotrebným bezúčelovým úverom úplne pre každého. Za bezkonkurenčnú úrokovú sadzbu vo výške 11,99 % p. a. platnú pre všetkých klientov je možné ľahko a rýchlo prefinancovať akékoľvek vianočné želanie od 650 až do  25 000 EUR. Úroková sadzba je jednotná  pre všetkých  a  pre všetky dĺžky splatnosti úveru , čo môže byť od 1 až  do 7 rokov . Účel použitia finančných prostriedkov nie je ničím limitovaný. Všetci klienti, ktorí požiadajú o úver do 23. decembra, získavajú 100 % zľavu z poplatku za poskytnutie úveru. Pre tých, ktorí budú čerpať spotrebný úver v min. výške 3 000 EUR a zároveň si u nás otvoria bežný účet, máme pripravenú predplatenú darčekovú kartu v hodnote 25 EUR.

So spotrebným bezúčelovým úverom od UniCredit Bank môžete teraz ušetriť:

85 EUR  pri úvere  v sume 3000 €

• úspora na poplatku za poskytnutie úveru 60 EUR;
  • + 25 EUR vo forme predplatenej darčekovej karty.
  • Pri 7 ročnej splatnosti úveru  je výška mesačnej splátky 52,94 € ,  poplatok za vedenie úverového účtu 2 € mesačne, celková čiastka,  ktorú klient splatí je  4 614,96 € a  RPMN 14,05 %.

225 EUR  pri úvere v sume 10 000 € ,

• úspora na poplatku za poskytnutie úveru až 200 EUR;
  • + 25 EUR vo forme predplatenej darčekovej karty.
  • Pri 5 ročnej splatnosti  úveru je výška  mesačnej splátky  222,39 € ,  poplatok za vedenie úverového účtu 2 € mesačne,  celková čiastka,  ktorú klient splatí  13 463,40 € a RPMN 13,11 %.

Darčeková karta

Darčekové kartyPre tých klientov, ktorí si nevedia rozhodnúť, aký darček kúpiť svojím najbližším, je darčeková karta ideálnym riešením. UniCredit Bank uviedla na trh darčekovú kartu s predplateným kreditom vo výške 50 alebo 100 EUR v šiestich exkluzívnych baleniach. Stačí si vybrať, komu a na akú príležitosť kartu darovať. Karta nie je personalizovaná  a je vydaná na počkanie na ktorejkoľvek pobočke UniCredit Bank za jednorazový poplatok 6 EUR aj neklientovi banky. Darčekovou kartou MasterCard je možné platiť v širokej sieti obchodníkov doma i vo svete aj prostredníctvom internetu až do vyčerpania limitu. Transakcie kartou sú bez poplatku. Aktuálny zostatok si môže majiteľ karty overiť prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky UniTel 0800 180 180.

Kontakty na médiá:
Identita a komunikácia
Zuzana Ďuďáková
zuzana.dudakova@unicreditgroup.sk

O skupine UniCredit

UniCredit je lídrom medzi európskymi bankami so silnými koreňmi v 22 krajinách. Naša celková globálna sieť pokrýva približne 50 trhov, je zastúpená viac než 9 600 pobočkami a zamestnáva viac  ako 162 000 ľudí (údaj k 31. decembru 2010). Cieľom našej profesionálnej angažovanosti je porozumieť jednotlivcom, firmám a reálnym životným situáciám ako aj potrebám miestnych komunít. Sme to my všetci, ktorí našim klientom, čeliacim rozmanitým výzvam a príležitostiam, dávame konkrétne odpovede a poskytujeme reálne prínosy.

V regióne strednej a východnej Európy UniCredit spravuje najväčšiu medzinárodnú bankovú sieť s takmer 3 900 pobočkami. Skupina pôsobí v Azerbajdžane, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Českej republike, Estónsku, Chorvátsku, Kazachstane, Kirgizsku, Litve, Lotyšsku, Maďarsku, Nemecku, Poľsku, Rumunsku, Rakúsku, Rusku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, Taliansku, Turecku a Ukrajine.